Leivasoovitus: kolmnurkne porgandileib

Ühel ilusal päeval sattusin Pääsküla toidupoodi ja avastasin, et seal leidub mitmeidki põnevaid tooteid. Näiteks seesama loodustoodete lett oli päris hurmav ja külluslik. Kiita tahan aga just üht mõnusat rukkileiba, mis minu silmis just selle “õige” rukkileiva alla liigitub. Nimelt on paljudes “rukkileibades” tegelikult nisu sees. Kodus leiba tehes ma küll nisujahu ei lisa, olgugi et just see on kohevama lõpptulemuse saladus. Ei, leib peab olema ikka üdini ja viimse kübemekeseni leib ja las ollagi siis tihkem – peaasi, et leib! Karja pagariäri porgandileib valiti 2011. aastal ka Lääne-Eesti väikeettevõtete kategoorias parimaks tooteks ja ega seda ilmaasjata tehtud! See leib on pehme ja sisaldab natuke ka porgandit. Iseäranis tuleb ära mainida ka selle huvitav kuju – kolmnurksed viilud! Võileivatordiks mitte just kõige praktilisem, aga dekoratiivseteks võileibadeks ideaalne!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s