Linnast väljas söömas

Teraapialaegas hoiab rakkes ning sestap pole tükk aega korralikult blogiga tegelenud. Aga toiduteema on niivõrd hingelähedane, et ma naasen selle blogi juurde ikka ja jälle. Seda enam, et hakkasin nüüd põhjalikult toitumisnõustamist õppima. Esimesed koolituspäevad seljatatud, 16 kuud veel. Elu läheb igatpidi põnevamaks. Olen juba praegu mõningad muutused sisse viinud ning proovin rohkem kaunvilju süüa ja oma puuviljaõgardlust piirata. Võtsin end ka blogi osas kätte ning kirjutan pisut neist toiduelamustest, mis vahepeal kogetud. Mais käisime kahes äärelinnakohas, Viimsis ja Tabasalus. Viimsiskäik oli seotud spaalõõgastusega ning Tabasalus veetsime Sanderi sõbraga aega. Ehk siis Talleke ja Pullike ning Seller.

Seller: üks neist kohtadest, kust saab meie kodukandi ehk Pääsküla kalja (nimi ongi Kodukali). Menüüd vaatasin natuke aega nõutult, aga viimaks leidsin taldrikutäie meeldivat kraami. Ei tahtnud väga palju süüa ning kostitasin end kõrvitsarisoto, grillbaklažaani ja salatiga. Riisi asemel eelistaks ma iga kell odrakruupi ja tõtt-öelda oleks see roog võinud olla natukene loovamalt maitsestatud. Samas nägi kõik väga kaunis välja. Aga… mingi väike asi oli veel puudu.

Viimsi jooksu järgselt ehk 9. mail turgutasime end esmalt Lavendli spaas ning sealt algaski see iseenda hooldus ja massaažidest taastumine. Hiljem einetasime sealsamas Tallekes ja Pullikeses. Koht oli võrdlemisi tühi, aga ootasime ikka tükk aega. Kuna õhtul oli burleskiüritus, siis muutusin pisut närviliseks. Toit oli see-eest ütlemata maitsev, olgugi et portsud olid tüüpilised gurmeekad ehk pisikesed. Lihaisu mul üldse ei olnud, nii et valisin ühe vähestest taimetoiduroogadest, grillitud köögiviljad. Sander sõi kartulipüreed ja veiselihapihvi. Päris hea ja õige liha oli!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s